3. Izviđački novogodišnji vilenjaci

ponedeljak, 28 novembar 2016

UntitledDragi naši izviđači, veliki i mali, vilenjaci vas pozivaju da se priključite akciji Saveza izviđača Srbije i da uz malo kreativnosti i dobre volje upoznate nove prijatelje i ulepšate jedni drugima praznike!

O čemu se radi?

Kao prehotnih godina godine, pred praznike na Severnom Polu vilenjaci imaju prepune ruke posla, jer je njihov zadatak da upakuju milione poklona namenjenih mališanima širom sveta. Iskoristimo ovo pretpraznično vreme da postanemo njihovi pomagači tako što će svako jato napraviti malu Prazničnu Kutiju koju će potom poslati nekom.

Za razliku od prošle dve godine, ovogodišnja praznična kutija promeniće svoje primaoce. Ideja nam je da ove godine Izviđački novogodipnji vilenjaci naprave praznične kutije i ispune ih poklonima, koje će poslati drugarima iz Doma za decu i omladinu "Duško Radović" u Nišu.


Praznična Kutija treba da sadrži:

• Čestitku koju je jato samo napravilo
• Po sitan poklončić za drugare kojima šaljete Prazničnu Kutiju. To može biti čvor za maramu, bojice, privezak i sl.
• Kratko pismo, u kome ćete se predstaviti i opisati svoje aktivnosti u jatu i odredu, napisti ko su to izviđači i šta mi to znaimljivo radimo i zašto je lepo biti izviđač
• 2 Fotografije vašeg jata, od kojih bi na jednoj trebalo da budete sa maskama vilenjaka
• Kao i glavni poklon deci iz Doma "Duško Radović" koji ćete sami napraviti i osmisliti.

Ove izviđačke praznične paketiće treba poslati na adresu:
Dom za nezbrinutu decu Duško Radović,
Gutenbergova 4/A 18000 Niš (Pantelej).

Prijave za aktivnost možete poslati najkasnije do 15.12.2016. na mejl adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. , a sa pravljenjem Praznične Kutije možete početi i pre toga.

Bitna informacija je da se svako jato prijavljuje zasebno, a ne na nivou odreda. Tačnije, ukoliko imate više jata u odredu koji žele da uzmu učešće u ovoj aktivnosti potrebno je da prijavite svako jato.

Molimo vas da ovom zadatku, ukoliko se za isti prijavite, priđete ozbiljno, ne odustajete posle prijave ili kasnite sa pošiljkom. Isto tako potvrdu o prijemu pošiljke skenirajte i pošaljite na:  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  Same poklone bi trebalo poslati do 28.12.2016. godine.

Takođe, do 28.12.2016. godine, potrebno je poslati jatnu sliku sa maskama vilenjaka na mejl adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Pozdravljamo vas poletarskim pozdravom!


LET LET LET

Prijava

Kontakt

Savez izviđača Srbije
11050 Beograd
Bulevar umetnosti 27
PF 7
Tel: +381.11.269.51.99
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Izviđači Srbije

Izviđači Srbije su vodeća organizacija mladih i za mlade u Republici Srbiji, koja nudi izazovne programe za devojčice, dečake i mlade uzrasta od 7 do 25 godina starosti u nekoliko hiljada izviđačkih radnih jedinica organizovanih u više od 50 odreda.

Copyright ©2013 Savez izvidjaca Srbije | Bulevar Umetnosti 27 | 11150 Novi Beograd | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  
Developed by: iMedia