Savetovanje Saveza izviđača Srbije

ponedeljak, 07 novembar 2016

sis logoOvogodišnje Savetovanje Saveza izviđača Srbije održaće se od 25. do 27.11.2016. godine u Lipovcu kod Aleksinca. Savetovanje Saveza izviđača Srbije biće posvećeno razmatranju materijala koji će biti na dnevnom redu naredne sednice Skupštine Saveza izviđača Srbije.

Predviđeno je upoznavanje predstavnika/ca odreda izviđača na Skupštini Saveza izviđača Srbije sa sadržinom materijala, diskusija i davanje predloga za izmenu i dopunu materijala. Na Savetovanju će biti održana i završna konferencija projekta „Izviđači – čuvari prirode" koji je podržalo Ministarstvo poljoprivrede i zaštite životne sredine Republike Srbije.

Rok za prijavu učesnika/ca je 21.11.2016. godine na mail adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. . Više informacija o Savetovanju možete pronaći u elaboratu .

Kontakt

Savez izviđača Srbije
11050 Beograd
Bulevar umetnosti 27
PF 7
Tel: +381.11.269.51.99
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Izviđači Srbije

Izviđači Srbije su vodeća organizacija mladih i za mlade u Republici Srbiji, koja nudi izazovne programe za devojčice, dečake i mlade uzrasta od 7 do 25 godina starosti u nekoliko hiljada izviđačkih radnih jedinica organizovanih u više od 50 odreda.

Copyright ©2013 Savez izvidjaca Srbije | Bulevar Umetnosti 27 | 11150 Novi Beograd | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  
Developed by: iMedia