Počeo seminar za instruktore "Kanjiža 2016"

utorak, 23 avgust 2016


Seminar za intruktore woodbadge SIS SIVDanas je počeo Seminar za Instruktore I stepena - Kanjiža 2016. koji Savez izviđača Srbije organizuje u saradnji sa Savezom izviđača Vojvodine. Seminar će biti održan u periodu od 23. do 30. avgusta 2016. godine u porečanskom centru odreda izviđača "Kanjiža".

U toku Seminara biće realizovani Osnovni seminar za izviđačke instruktore I stepena, kao i Napredni seminar za izviđačke instruktore I stepena.

Na seminaru biće obrađivane teme kao što su: obrazovni sistem izviđaštva, sprovođenje Misije izviđaštva na lokalnom nivou, timski rad, liderstvo, motivacija, strateško planiranje, projekatski pristup u sprovođenju izviđačkog programa i mnoge druge.

Učesnike Osnovnog seminara očekuje izazov u vidu dvodnevne izviđačke plovidbe, dok učesnike Naprednog seminara očekuje izlet iznenađenja.

Važnost kontinuirane edukacije i potreba za održavanjem Instruktorskog seminara prepoznata je i od strane Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije, koje je kroz projekat „Osnaživanjem izviđačkih vođa do kvalitetnijih lokalnih programa za mlade" podržalo Savez izviđača Srbije u realizaciji ovog seminara.

Fotografije sa seminara možete da pogledate na sledećem linku:

https://www.flickr.com/photos/scouts_serbia/

mos-logo-cir

Пројекат „Оснаживањем извиђачких вођа до квалитетнијих локалних програма за младе" спроводи Савез извиђача Србије, финансира Министарство омладине и спорта Републике Србије.

Kontakt

Savez izviđača Srbije
11050 Beograd
Bulevar umetnosti 27
PF 7
Tel: +381.11.269.51.99
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Izviđači Srbije

Izviđači Srbije su vodeća organizacija mladih i za mlade u Republici Srbiji, koja nudi izazovne programe za devojčice, dečake i mlade uzrasta od 7 do 25 godina starosti u nekoliko hiljada izviđačkih radnih jedinica organizovanih u više od 50 odreda.

Copyright ©2013 Savez izvidjaca Srbije | Bulevar Umetnosti 27 | 11150 Novi Beograd | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  
Developed by: iMedia