Produžen rok za prijave za Republičku šumsku školu i Seminar za Instruktore I stepena

utorak, 21 jun 2016

sis logoSeminar za intruktore woodbadge SIS SIVSavez izviđača Srbije produžio je rok za prijave za Republičku šumsku školu i Seminar za Instruktore I stepena.

Svi zainteresovani izviđači, koji nisu stigli do prethodno naznačenog roka da se prijave za ove dve savezne aktivnosti, mogu se prijaviti do ponedeljka 27. juna 2016. godine.

Republička šumska škola u organizaciji Saveza izviđača Srbije biće realizovana na prostoru Izviđačkog centra "Zaovine" na Tari, Odreda izviđača "Bajina Bašta", u periodu od 25. jula do 3. avgusta 2016. godine, a elaborat i prijave za šumsku školu možete preuzeti ovde.

Osnovni i napredni Seminar Seminar za Instruktore I stepena - Kanjiža 2016, Savez izviđača Srbije u saradnji sa Savezom izviđača Vojvodine organizovaće u priodu od 23. do 30. avgusta 2016. godine, na prostoru Izviđačkog centra "Kanjiža", OI Kanjiža u Kanjiži, a elaborat i prijavne formular možete preuzeti ovde.

Obzirom da je Savez izviđača Srbije danas potpisao ugovor o realizaciji projekta sa Ministarstvom omladine i sporta Republike Srbije, kao što je najavljeno u elaboratima, cena Šumske škole i Seminara za instruktore I stepena redukovana je za članove Saveza izviđača Srbije. Nova cena Šumske škole iznosi 5.500,00 dinara, a Seminara za instruktore I stepena 4.200,00 dinara.

Kontakt

Savez izviđača Srbije
11050 Beograd
Bulevar umetnosti 27
PF 7
Tel: +381.11.269.51.99
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Izviđači Srbije

Izviđači Srbije su vodeća organizacija mladih i za mlade u Republici Srbiji, koja nudi izazovne programe za devojčice, dečake i mlade uzrasta od 7 do 25 godina starosti u nekoliko hiljada izviđačkih radnih jedinica organizovanih u više od 50 odreda.

Copyright ©2013 Savez izvidjaca Srbije | Bulevar Umetnosti 27 | 11150 Novi Beograd | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  
Developed by: iMedia