Državni izviđački višeboj Saveza izviđača Srbije u Kruševcu

ponedeljak, 16 maj 2016

div krusevacDržavni izviđački višeboj Saveza izviđača Srbije - DIV jedinstveno je izviđačko takmičenje u Republici Srbiji. DIV predstavlja proveru stečenih znanja i veština, poznavanje orijentacije i proveru stečenih znanja iz pojedinih oblasti rada naše organizacije.

Ovogodišnji DIV biće održan u Kruševcu, kod u periodu od 23. do 26.juna 2016. godine. Organizator Državnog izviđačkog višeboja je Savez izviđača Srbije, a domaćin Odred izviđača "Car Lazar" iz Kruševca.

Ovo Savezno izviđačko takmičenje namenjeno je kategoriji mlađih izviđača i planinki, mladima uzrasta od 11 do 15 godina i izviđačima i planinkama, mladima uzrasta od 15 do 19 godina.

Predprijava ekipa moguća je do 1. juna 2016. godine i vršiće se elektronskim putem.

Prijave ekipa, popunjene i overene slati na adresu Saveza izviđača Srbije najkasnije do 12. juna 2016. godine.

Više o načinu prijave, uslovima učešća na Državnom izviđačkom višeboju, propizicijama, načinu prijave, kao i kontakte Starešine, Načelnice i Predsednika Takmičarske komisije Državnog izviđačkog višeboja možete naći u elaboratu.

Obrasci

Kontakt

Savez izviđača Srbije
11050 Beograd
Bulevar umetnosti 27
PF 7
Tel: +381.11.269.51.99
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Izviđači Srbije

Izviđači Srbije su vodeća organizacija mladih i za mlade u Republici Srbiji, koja nudi izazovne programe za devojčice, dečake i mlade uzrasta od 7 do 25 godina starosti u nekoliko hiljada izviđačkih radnih jedinica organizovanih u više od 50 odreda.

Copyright ©2013 Savez izvidjaca Srbije | Bulevar Umetnosti 27 | 11150 Novi Beograd | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  
Developed by: iMedia