Počelo Savezovanje 2016

subota, 09 april 2016

U izviđačkom centru „Krupac" kod Bele Palanke počelo je savetovanje izviđačkih vođa pod nazivom „SaveZovanje 2016". Na savetovanje učestvuje više od 40 učesnika iz više od 20 različitih odreda iz cele Srbije.

Vođe će tokom tri dana programa koji je pripremilo Načelstvo Saveza izviđača Srbije imati prilike da se više međusobno upoznaju, razmene ideje za organizovanje programskih aktivnosti i nauče kako da na kreativan način pristupe realizaciji programa Saveza. Pored toga, kroz nekoliko aktivnosti učesnici će imati i prilike da razviju timski duh i međusobnu saradnju. Prve večeri „Savezovanja" učesnici su započeli međusobno upoznavanje kroz nekoliko igara, a danas nastavjaju sa radom na osmišljavanju novih uputstava za aktivnosti.

Fotografije sa Savezovanja možete videti na sledećem linku

 


Kontakt

Savez izviđača Srbije
11050 Beograd
Bulevar umetnosti 27
PF 7
Tel: +381.11.269.51.99
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Izviđači Srbije

Izviđači Srbije su vodeća organizacija mladih i za mlade u Republici Srbiji, koja nudi izazovne programe za devojčice, dečake i mlade uzrasta od 7 do 25 godina starosti u nekoliko hiljada izviđačkih radnih jedinica organizovanih u više od 50 odreda.

Copyright ©2013 Savez izvidjaca Srbije | Bulevar Umetnosti 27 | 11150 Novi Beograd | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  
Developed by: iMedia