"Savezovanje 2016"

ponedeljak, 21 mart 2016

sis logoU periodu od 8. do 10.4.2016. godine Savez izviđača Srbije organizuje "Savezovanje 2016" savetovanje za vođe lokanih jedinica u izviđačkom centru „Krupac" kod Bele Palanke. Savetovanje će se fokusirati na utvrđivanje potreba lokalnih jedinica u pogledu realizacije izviđačkog Programa i na izdradu aktivnosti za relizaciju Programa.

Isto tako na savetovanju Načelstvo Saveza će imati priliku da učesnicima prezentuje svoj dosadašnji rad i da sa njima razvije još aktivnosti koje će omogućiti što bolju realizaciju Programa.

Na savetovanju je predviđeno učešće mladih izviđačkih vođa iz registrovanih jedinca Saveza izviđača Srbije, koji u svojim odredima i savezima obavljaju dužnost načelnika, zamenika načelnika, vođe čete, vodnika. Zbog ograničenog broja mesta iz svake jedinice može se prijaviti po jedan učesnik. Ukoliko ostane slobodnih mesta, jedinice će moći da pošalju još po jednog predstavnika, o čemu će blagovremeno biti obaveštene.

Svi zainteresovani, koji ispunjavaju navedene kriterijume i koji ispune predzadatak (da sami osmisle jednu aktivnosti i istu dostave uz prijavu), mogu se prijaviti slanjem prijave na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. do 2.4.2016. godine.

Preuzmi: obrazacprijavu

Kotizacija za savetovanje iznosi 1200 dinara dok troškove prevoza (u visini vozne/autobuske karte) refundira Savez izviđača Srbije.

Kotizaciju uplatiti na račun Saveza izviđača Srbije 205-23767-82 do 2.4.2016.

Za sve dodatne informacije oko uplate kotizacije i refundacije prevoza možete se obratiti kancelariji Saveza na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili na 063/626-450

Za sve dodatne informacije oko programa savetovanja možete se obratiti načelniku Saveza na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  ili na 060/5-233-389

Kontakt

Savez izviđača Srbije
11050 Beograd
Bulevar umetnosti 27
PF 7
Tel: +381.11.269.51.99
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Izviđači Srbije

Izviđači Srbije su vodeća organizacija mladih i za mlade u Republici Srbiji, koja nudi izazovne programe za devojčice, dečake i mlade uzrasta od 7 do 25 godina starosti u nekoliko hiljada izviđačkih radnih jedinica organizovanih u više od 50 odreda.

Copyright ©2013 Savez izvidjaca Srbije | Bulevar Umetnosti 27 | 11150 Novi Beograd | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  
Developed by: iMedia