JOTA-JOTI 2017

ponedeljak, 16 oktobar 2017

jj2017badgeNajveća izviđačka aktivnost na svetu, JOTA-JOTI – smotra izviđača na radio talasima i internetu ove godine održava se od 20. do 22. oktobra 2017 pod sloganom „60 godina povezivanja izviđača“.

Kao i prethodnih godina, i ove godine svetka organizacija pripremila je više različitih aktivnosti u kojima možete učestvovati tokom JOTA-JOTI vikenda.

Kako bi ste učestvovali, morate se registrovati preko zvaničnog kanala za registraciju. Sva objašnjenja o tome kako da se registrujete možete naći na linku. Možete se registrovati kao vod, četa, odred ili pojedinac, zavisno od toga kako želite da učestvujete u aktivnosti. Kada završite registraciju, dobićete i JID kod koji će vam služiti za učestvovanje u različitim aktivnostima.

Neke od aktivnosti u kojima će te moći da učestvujete su sledeće:

-          Web chat sa izviđačima iz celog sveta preko platforme https://www.scoutlink.net/

-          Video chat, JOTI Cafe i digitalna logorska vatra preko platforme www.joti.tv

-          Zvanična radio stanica aktivnosti na www.jotiradio.org

Za dodatna objašnjenja i pomoć možete da pogledate i zvanični vodič za učesnike koji možete naći ovde

Kontakt

Savez izviđača Srbije
11050 Beograd
Bulevar umetnosti 27
PF 7
Tel: +381.11.269.51.99
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Izviđači Srbije

Izviđači Srbije su vodeća organizacija mladih i za mlade u Republici Srbiji, koja nudi izazovne programe za devojčice, dečake i mlade uzrasta od 7 do 25 godina starosti u nekoliko hiljada izviđačkih radnih jedinica organizovanih u više od 50 odreda.

Copyright ©2013 Savez izvidjaca Srbije | Bulevar Umetnosti 27 | 11150 Novi Beograd | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  
Developed by: iMedia