Poziv za saradnju sa izviđačima Belgije

ponedeljak, 06 mart 2017

Guides and_Scouts_Movement_of_BelgiumGrupa od dvadeset starijih izviđača i planinki (16-18 godina) iz Odreda  Mont-Saint-Guibert iz Belgije želi da petnaest dana u julu provede u Srbiji I traži svog domaćina!

Ovaj vod želi da u saradnji sa svojim odredom domaćinom pomogne lokalnoj zajednici, gradu ili opštini u Srbiji kroz sprovođenje određenog projekta.

Odred domaćin treba da osmisli takav projekat, obezbedi sredstva i sve potrebne uslove za njegovu izradu. Projekat bi mogao da bude renoviranje nekog objekta od značaja za lokalno stanovništvo kao što je škola ili crkva, pravljenje igrališta ili terena I sl. Na zainteresovanim odredima je da osmisle projekat koji njihovim sredinama može najviše da koristi.

Vod  Mont-Saint-Guibert se sastoji od dvadeset izviđača I planinki u pratnji troje vođa. Termin izrade projekta bi bio prvih 15 dana jula ove godine.

Konkurs je otvoren do 30. Marta.

Prijave slati na mejl:   Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. sa naznakom “Za konkurs za saradnju sa Belgijskim izviđačima”.

Kontakt

Savez izviđača Srbije
11050 Beograd
Bulevar umetnosti 27
PF 7
Tel: +381.11.269.51.99
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Izviđači Srbije

Izviđači Srbije su vodeća organizacija mladih i za mlade u Republici Srbiji, koja nudi izazovne programe za devojčice, dečake i mlade uzrasta od 7 do 25 godina starosti u nekoliko hiljada izviđačkih radnih jedinica organizovanih u više od 50 odreda.

Copyright ©2013 Savez izvidjaca Srbije | Bulevar Umetnosti 27 | 11150 Novi Beograd | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  
Developed by: iMedia