Volontiraj u Južnoj Koreji u 2017!

ponedeljak, 09 januar 2017

Juzna Koreja_SuncheonU prelepom gradu Sunčeon na jugu Koreje, nalazi se jedan od najvećih i najboljih izviđačkih centara na svetu! Centar svake godine ugosti dvadesetak volontera iz celog sveta i Vi možete biti jedan od njih. Volontiranje obuhvata rad sa decom u kampu na engleskom jeziku i organizaciju mnogobrojnih izviđačkih aktivnosti. Takođe bićete u mogućnosti da iskusite i doživite jednu od najstarijih svetskih kultura. Isto tako Sučeon je dom Sunčeon zaliva, jednog od najvećih tresetišta na svetu.

Volontiranje naredne godine traje tri meseca u dva termina:

Termin

Datum za dolazak

Datum za odlazak

Rok za prijave

I  2017

Pre 27. marta 2017.

Posle 22. juna 2017.

13. februar 2017.

II 2017

Nije potvrđeno

Nije potvrđeno

25. april 2017.


Od Vas se zahteva samo da ste:                             

član Saveza izviđača Srbije;

mlađi od 30 godina;

posedujete zavidan nivo znanja engleskog jezika;

Nenad Jovanovski iz OI „Boško Đuričić" je imao privilegiju da dva puta bude pozvan da volontira u Sunčeonu i stoji na raspolaganju svakome ko je zainteresovan da bliže pojasni sve oko džeparca, prevoza do Koreje i sl.

Prijave za slati na mejl načelnika za međunarodnu saradnju Nikole Milojevića: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Za dodatne informacije pišite na  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 Preuzmi Prijavu, dodatne informacije i brošuru.

Kontakt

Savez izviđača Srbije
11050 Beograd
Bulevar umetnosti 27
PF 7
Tel: +381.11.269.51.99
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Izviđači Srbije

Izviđači Srbije su vodeća organizacija mladih i za mlade u Republici Srbiji, koja nudi izazovne programe za devojčice, dečake i mlade uzrasta od 7 do 25 godina starosti u nekoliko hiljada izviđačkih radnih jedinica organizovanih u više od 50 odreda.

Copyright ©2013 Savez izvidjaca Srbije | Bulevar Umetnosti 27 | 11150 Novi Beograd | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  
Developed by: iMedia