Forum mlađih brđana u Crnoj Gori

nedelja, 23 oktobar 2016

crna-goraNakon prvog Foruma mlađih brđana Saveza izviđača Srbije na Avali 2015, 2. FMB u Beogradu februara 2016, na kom se i došlo na ideju, da osim što ima učesnike iz regiona, Forum mlađih brđana SIS dobije i druge domaćine, tj. da mu se menja mesto(država održavanja svake godine), ove godine, 3. po redu FMB biće realizovan u Prčnju, u Crnoj Gori. Forum mlađih brđana zajednički realizuju Savez izviđača Srbije, Savez izviđača Crne Gore i Savez izviđača u Bosni i Hercegovini

Ova aktivnost biće organizovana u Kotoru u izviđačkom centru “Prčanj”. Cilj okupljanja jeste zajednička izrada plana i programa rada sa kategorijom mlađih brđana kao i jačanje i umrežavanje rovera regiona.
Na susretima su dobrodošli svi mlađi roveri iz zemalja bivše Jugoslavije. Kapacitet susreta je ograničen je na 50 mesta, a sve dodatne informacije o učešću se mogu naći u elaboratu.

Kotizacija za forum iznosi 30 eura i uplata se vrši po dolasku. 

Put će biti refundiran svim učesnicima. Za više informacija o načinu refundacije možete kontaktirati načelnika za međunarodnu saradnju na  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  .

Prijave se mogu izvršiti preko načelnika za međunarodnu saradnju na mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  do 12.11.2016. godine.

Kontakt

Savez izviđača Srbije
11050 Beograd
Bulevar umetnosti 27
PF 7
Tel: +381.11.269.51.99
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Izviđači Srbije

Izviđači Srbije su vodeća organizacija mladih i za mlade u Republici Srbiji, koja nudi izazovne programe za devojčice, dečake i mlade uzrasta od 7 do 25 godina starosti u nekoliko hiljada izviđačkih radnih jedinica organizovanih u više od 50 odreda.

Copyright ©2013 Savez izvidjaca Srbije | Bulevar Umetnosti 27 | 11150 Novi Beograd | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  
Developed by: iMedia