Nacionalna JOTA/JOTI aktivnost

sreda, 19 oktobar 2016

Dragi izviđači i planinke,

Dobrodošli u nacionalnu JOTA-JOTI aktivnost Saveza izviđača Srbije. Vaš zadatak je sledeći:

Ako već niste, registrujte vašu jedinicu za učešće na JOTI aktivnosti na sajtu http://www.world-jotajoti.info/sign-up-for-jota-joti/

Svakog izviđača sa kojim ostvarite kontakt, zamolite da vam da svoj JID code, ime, ime jedinice iz koje dolazi, kao I ime zemlje iz koje je.

Da vam navedu poslednju aktivnost u kojoj su učestvovali sa svojom jedinicom

Sve ove podatke unesite u formular koji možete naći ovde

Cilj je da ostvarite kontakt sa što više izviđača iz što više različitih zemalja. Kada ostavrujete kontakt, pokušajte i da saznate što više o tome kakve aktivnosti izviđači sa kojima komunicirate rade. Na kraju, sa svojom jedinicom uporedite koje su to najčešće aktivnosti, koje su uobičajene, a koje su neobične.

Formulare sa podacima koje sakupite šaljite na mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. i u mejlu obavezno naznačite ime odreda.

Kontakt

Savez izviđača Srbije
11050 Beograd
Bulevar umetnosti 27
PF 7
Tel: +381.11.269.51.99
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Izviđači Srbije

Izviđači Srbije su vodeća organizacija mladih i za mlade u Republici Srbiji, koja nudi izazovne programe za devojčice, dečake i mlade uzrasta od 7 do 25 godina starosti u nekoliko hiljada izviđačkih radnih jedinica organizovanih u više od 50 odreda.

Copyright ©2013 Savez izvidjaca Srbije | Bulevar Umetnosti 27 | 11150 Novi Beograd | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  
Developed by: iMedia