Vanredni poziv za volontiranje u Sunčeonu, Južna Koreja

sreda, 28 septembar 2016

Juzna Koreja_SuncheonU prelepom gradu Sunčeon na jugu Koreje, nalazi se jedan od najvećih i najboljih izviđačkih centara na svetu! Centar svake godine ugosti dvadesetak volontera iz celog sveta i Vi možete biti jedan od njih. Pošto je ovo vanredni poziv za prijavljivanje, volotiranje bi trajalo od              1. novembra do 20. decembra.

Volontiranje obuhvata rad sa decom u kampu na engleskom jeziku i organizaciju mnogobrojnih izviđačkih aktivnosti.

Takođe bićete u mogućnosti da iskusite i doživite jednu od najstarijih svetskih kultura. Isto tako Sučeon je dom Sunčeon zaliva, jednog od najvećih tresetišta na svetu.

Od Vas se zahteva samo da ste:

član Saveza izviđača Srbije;

mlađi od 30 godina;

posedujete zavidan nivo znanja engleskog jezika;

Nenad Jovanovski iz OI „Boško Đuričić" je imao privilegiju da dva puta bude pozvan da volontira u Sunčeonu i stoji na raspolaganju svakome ko je zainteresovan da bliže pojasni sve oko džeparca koji je obezbeđeni, prevoza do Koreje za koji dobijate subvenciju od 600 dolara i sl. 

Prijave za slati na mejl načelnika za međunarodnu saradnju Nikole Milojevića: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Rok za prijavu je 7. oktobar 2016. 

Za dodatne informacije pišite na: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Preuzmi Prijavu i brošuru.

Kontakt

Savez izviđača Srbije
11050 Beograd
Bulevar umetnosti 27
PF 7
Tel: +381.11.269.51.99
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Izviđači Srbije

Izviđači Srbije su vodeća organizacija mladih i za mlade u Republici Srbiji, koja nudi izazovne programe za devojčice, dečake i mlade uzrasta od 7 do 25 godina starosti u nekoliko hiljada izviđačkih radnih jedinica organizovanih u više od 50 odreda.

Copyright ©2013 Savez izvidjaca Srbije | Bulevar Umetnosti 27 | 11150 Novi Beograd | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  
Developed by: iMedia