17. RON „LIPSUS 2016“ i 3. Kup Izviđačkog Prijateljstva

petak, 26 avgust 2016

lipsusOdred izviđača "3. Maj" iz Rijeke u Hrvatskoj poziva sve članove Saveza izviđača Srbije da učestvuju na 17. RON "Lipsus", orijentacionom takmičenju koje će biti odrđžano od 16.09 do 18.09.2016. u mestu Rakov jarak u blizini Fužina. "Lipsus" je ove godine i 3. kolo izviđačkog kupa prijateljstva, inicijative za povezivanje orijentacionih takmičenja na prostoru bivše Jugoslavije.

Prethodna dva kola ove inicijative održana su u Banjaluci i Nišu. Takođe, paralelno sa ovim takmičenjem, biće održano i Državno orijentaciono takmičenje Saveza izviđača Hrvatske - DION 2016. Pored samog orijentacionong takmičenja, organizatori obećavaju i dobro druženje, a naročito žele da stave naglasak na učešću većeg broja brđana i brđanki na samoj aktivnosti. Jedinice zainteresovane za učesće na ovoj aktivnosti mogu se javiti načelniku za međunarodnu saradnju SIS putem mejla Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. radi dodatnih informacija i prosleđivanja formulara za prijavu. 

Kontakt

Savez izviđača Srbije
11050 Beograd
Bulevar umetnosti 27
PF 7
Tel: +381.11.269.51.99
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Izviđači Srbije

Izviđači Srbije su vodeća organizacija mladih i za mlade u Republici Srbiji, koja nudi izazovne programe za devojčice, dečake i mlade uzrasta od 7 do 25 godina starosti u nekoliko hiljada izviđačkih radnih jedinica organizovanih u više od 50 odreda.

Copyright ©2013 Savez izvidjaca Srbije | Bulevar Umetnosti 27 | 11150 Novi Beograd | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  
Developed by: iMedia