Smotra izviđača Koreje – operacija DAEGU

subota, 02 jul 2016

2016 14th_jamboree

Savez izviđača Koreje organizuje 14. smotru izviđača Koreje u blizini grada Daegu od 3. do 9. avgusta 2016. godine. U okviru priprema za smotru, Savez izviđača Koreje je organizovao operaciju DAEGU kroz koju su obezbeđena sredstva za pokrivanje učešća na smotri za po tri mlađa brđana iz svakog od 6 regiona Svetske organizacije skautskog pokreta. Tom prilikom, Evropski skautski region raspisao je konkurs za tri predstavnika na ovoj smotri.

Zaintersovani treba da ispunjavaju sledeće uslove:

-          Da su članovi registrovanih jedinica u sastavu Saveza izviđača Srbije

-          Da su uzrasta izmedju 18 i 25 godina

-          Da mogu da putuju sami

-          Poželjno je da pre ovoga nisu putovali u inostranstvo, ili učestvovali na međunarodnim aktivnostima, kao i da dodro govore i pišu na engleskom jeziku

Savez izviđača Koreje će u okviru operacije DAEGU pokriti sledeće troškove:

1. Kotizaciju za učešće na smotri

 2. Avionsku kartu u ekonomskoj klasi od međunarodnog aerodroma u našoj zemlji do Seula i nazad. Kartu će kupiti organizator i poslati odabranom učesniku.

3. Hranu, troškove prevoza u Koreji, opremu za kuvanje, učesnički paket smotre i šator tokom boravka na smotri

4. Osiguranje tokom smotre.

Zainteresovani za prijavljivanje treba da popune obrazac za prijavljivanje na engleskom i dostave ga načelniku za međunarodnu saradnju na mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  najkasnije do 06.07.2016 u 20.00.Prijave pristigle posle roka neće biti uzimane u obzir. 

Kontakt

Savez izviđača Srbije
11050 Beograd
Bulevar umetnosti 27
PF 7
Tel: +381.11.269.51.99
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Izviđači Srbije

Izviđači Srbije su vodeća organizacija mladih i za mlade u Republici Srbiji, koja nudi izazovne programe za devojčice, dečake i mlade uzrasta od 7 do 25 godina starosti u nekoliko hiljada izviđačkih radnih jedinica organizovanih u više od 50 odreda.

Copyright ©2013 Savez izvidjaca Srbije | Bulevar Umetnosti 27 | 11150 Novi Beograd | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  
Developed by: iMedia