JAMBOH - letnji kamp Saveza izviđača Makedonije

utorak, 03 maj 2016

JAMBOHSavez izviđača Makedonije organizuje letnji kamp pod nazivom JAMBOH u svom izviđačkom centru na jezeru Ohrid od 20. do 28. jula 2016. godine. Kamp je otvoren za izviđače iz celog sveta i programske aktivnosti će se odvijati u samom centru, gradu Ohridu, na obalama Ohridskog jezera, kao i na planini Galičica. 

 Moto kampa je "Ritam avanture" i simbolizuje program kampa koji će biti ispunjen avanturom, kao i mnogim prilikama za upoznavanje, druženje i učenje kroz rad. Kotizacija za učešće na ovom kampu iznosi 100 eura i pokriva program kampa i sve obroke u toku samog kampa. Na kampu mogu kao učesnici učestvovati svi izviđači i planinke uzrasta od 11 do 18 godina. Zainteresovane jedinice mogu se prijaviti na mejl nacelnika za međunarodnu saradnju Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. do 25.05.2016. Dodatne informacije o samom kampu mogu se naći u pozivu za kamp. 

Kontakt

Savez izviđača Srbije
11050 Beograd
Bulevar umetnosti 27
PF 7
Tel: +381.11.269.51.99
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Izviđači Srbije

Izviđači Srbije su vodeća organizacija mladih i za mlade u Republici Srbiji, koja nudi izazovne programe za devojčice, dečake i mlade uzrasta od 7 do 25 godina starosti u nekoliko hiljada izviđačkih radnih jedinica organizovanih u više od 50 odreda.

Copyright ©2013 Savez izvidjaca Srbije | Bulevar Umetnosti 27 | 11150 Novi Beograd | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  
Developed by: iMedia