Zbor Saveza izviđača Crne Gore

četvrtak, 14 april 2016


logo-mneSavez izviđača Crne Gore vas poziva da učestvujete na Zboru „Naših 60 godina" koji se organizuje povodom ovogodišnjeg jubileja. Na obali Jadranskog mora od 28. do 30. Aprila budite deo najveće ovogodišnje akcije u Crnoj Gori.

Dodela priznanja i odlikovanja, susreti Poletaraca i Pčelica, kulturno zabavni program, kreativne radionice i mnoge druge stvari očekuju svakog ko se odluči na još jednu izviđačku avanturu.

U cilju proslave jubileja, Savez izviđača Crne Gore želi da svim učesnicima predstavi rad u proteklih 60 godina i tim povodom organizovaće FOTO izložbu na Zboru.

Jedinice zainteresovane za učešće na zboru mogu pronaći dodatne informacije u elaboratu zbora, ili kontaktirati načelnika za međunarodnu saradnju putem mejla Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Kontakt

Savez izviđača Srbije
11050 Beograd
Bulevar umetnosti 27
PF 7
Tel: +381.11.269.51.99
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Izviđači Srbije

Izviđači Srbije su vodeća organizacija mladih i za mlade u Republici Srbiji, koja nudi izazovne programe za devojčice, dečake i mlade uzrasta od 7 do 25 godina starosti u nekoliko hiljada izviđačkih radnih jedinica organizovanih u više od 50 odreda.

Copyright ©2013 Savez izvidjaca Srbije | Bulevar Umetnosti 27 | 11150 Novi Beograd | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  
Developed by: iMedia