Šansa da posetite XXIII Zimske olimpijske igre!

Opširnije...Zimske olimpijske igre, 23. po redu biće održane u Pjongčangu u Južnoj Koreji , od 9. do 25. februara 2018. godine.

Savez izviđača Srbije vam pruža jedinstvenu šansu da budete deo ove veličanstvene manifestacije!

Opširnije...

JOTA-JOTI 2017

Opširnije...Najveća izviđačka aktivnost na svetu, JOTA-JOTI – smotra izviđača na radio talasima i internetu ove godine održava se od 20. do 22. oktobra 2017 pod sloganom „60 godina povezivanja izviđača“.

Opširnije...

Svetska skautska konferencija u Bakuu

Opširnije...U glavnom gradu Azerbejdžana, Bakuu, je od 14. do 18. avgusta održana 41. Svetska skautska konferencija, na kojoj je učestvovalo preko 1500 delegata koji predstavlaju 160 nacionalnih skautskih organizacija, što je do sada najveći broj prisutnih. Tokom konferencije, čija je tema „Zajedno za pozitivnu promenu" delegati su odlučivali o prijemu novih članova u Svetsku organizaciju skautskog pokreta i razmatrali rezultate postignute ka ostvarivanju vizije WOSM-a do 2023. godine. Na samoj konferenciji, ispred Saveza izviđača Srbije učestvovali su Nenad Jovanovski, načelnik Saveza, i Vladimir Popović, član tima za mlađe izviđače. Pored njih dvojice, na konferenciji je kao gost učestvovao i Marko Petrović, predsedavajući komiteta DESMOS-a, a organizacionom timu pomagao je kao volonter Predrag Katić iz odreda „Ratko Vujović-Čoče".

Opširnije...

Savez izviđača Južne Koreje održao je u Jagodini trening Globalnog tima za planiranje

Amblem trening Juzna KorejaU periodu od 3 do 7. jula u Jagodini održan je trening "Globalnog tima za planiranje". Trening je organizovao Savez izviđača Južne Koreje dok je Savez izviđača Srbije bio logistička podrška istom.

Na treningu je učestvovalo 22 izviđača iz 12 zemalja. Učesnici koji su prevalili najkraći put bili su učesnici iz zemalja regiona, dok je član Saveza izviđača Belizea putovao 27 sati da bi bio deo ovog treninga.

Opširnije...

Produžen rok za slanje predloga projekata na konkurs FOSE fondacije

Fose logoTim za međunarodnu saradnju Saveza obaveštava sve jedinince da je rok za slanje predloga projekata za konkurs FOSE fondacije produžen do 25. juna 2017. Sve informacije o konkursukao i formulari za prijavu mogu se naći u prethodno objavljenoj vesti. 

Kamp povodom 20 godina DESMOS-a na Kipru

desmosSavezi izviđača članovi DESMOS-a, veze pravoslavnih izviđača pozivaju izviđače uzrasta od 13 do 15 godina da se priključe letnjem kampu na Kipru od 26. avgusta do 1. septembra. Iz svagog saveza na kamp je pozvan jedan vod od 9 članova koji će voditi jedan punoletni vođa. Troškove boravka na Kipru snosiće Savez izviđača Kipra, dok će učesnici sami snositi troškove putovanja do kampa na Kipru.

Opširnije...

Okupljanje članova FOSE fondacije u Srbiji

Fose logoGodišnje okupljanje članova FOSE fondacije ove godine biće realiozvano u periodu od 12. do 15. oktobra 2017. godine. Glavni deo okupljanja održaće se u Jagodini, ali će članovi FOSE fondacije imati prilike da obiđu i druge delove Srbije, kao i da se upoznaju sa radom Saveza i jedinica u njegovom sastavu.

Opširnije...

Predstavnici SIS bili učesnici treninga o mirovnom obrazovanju u Madridu

wosm-100U Madridu je u periodu 7-12.4. 2017. održan međunarodni Trening za Trenere u okviru programa "Izviđaštvo za mir".

Treninig je nosio naziv "Mirovno obrazovanje u svetlu interkulturalnog i interreligijskog dijaloga" i organizovan je od strane Evropskog skautskog regiona i Centra za dijalog "KAICIID". Glavna tema treninga bio je dijalog kao jedno od sredstava za izgradnju održivog mira i interkulturoškog i interreligijskog razumevanja.

Opširnije...

Konkurs za izradu logoa JOTA-JOTI 2017

Opširnije...Svetska skautska organizacija - WOSM raspiala je konkurs za LOGO ovogodišnje 60. JOTA i 21. JOTI aktivnosti.

Tema ovogodišnjeg konkursa je "60 Years Connecting Scouts" - "60 godina povezivanja izviđača".

Opširnije...

Smotra Saveza izviđača Slovenije - Zlet 2017

Opširnije...Savez izviđača Slovenije vas poziva na Smotru Saveza izviđača Slovenije pod nazivom Zlet 2017 koja se održava od 01 - 10.08.2017. godine na severnoj strani jezera Velenje. 

Opširnije...

Kontakt

Savez izviđača Srbije
11050 Beograd
Bulevar umetnosti 27
PF 7
Tel: +381.11.269.51.99
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Izviđači Srbije

Izviđači Srbije su vodeća organizacija mladih i za mlade u Republici Srbiji, koja nudi izazovne programe za devojčice, dečake i mlade uzrasta od 7 do 25 godina starosti u nekoliko hiljada izviđačkih radnih jedinica organizovanih u više od 50 odreda.

Copyright ©2013 Savez izvidjaca Srbije | Bulevar Umetnosti 27 | 11150 Novi Beograd | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  
Developed by: iMedia