Programski bilten Saveza

sreda, 27 novembar 2013

sis logo20131127-bilten-novTim za informisanje Saveza izviđača Srbije, odlučio je da posle nekog vremena, nastavi sa izdavanjem programskog biltena Saveza. Da bi bilten došao do što većeg broja članova našeg Saveza, članovi pomenutog tima predložili su da ovo glasilo izlazi u elektronskom obliku.

Svesni da većina članova SIS, od najmlađih poletaraca i pčelica, pa do brđana i brđanki ima pristup internetu, i sve više njih koristi nove tehnologije, rešili smo da programski bilten modernizujemo i tako učinimo dostupnijim svima.

Nama je glavni cilj da načelstvo SIS kroz programsko glasilo pomogne članovima pri savladavanju programa, kroz predloge aktivnosti za jednu kategoriju članstva u svakom broju, igre i pesme sa akordima. Ovo nam nije jedini cilj.

U izviđačkom magazinu, koji je zbog spoja informisanja i programskog glasila najbolje tako nazvati, nalaziće se i informacije o aktivnostima Saveza izviđača Srbije, aktivnostima Odreda, koji su u sastavu Saveza, izviđačkih organizacija iz regiona i sveta, ali i partnerskim organizaijama civlinog društva, čije aktivnosti mogu pomoći našim članovima u savladavanju programa.

Ovaj programski bilten u elektronskom obliku, pomoći će nam i pri eksternom informisanju i promociji izviđaštva drugim organizacijama mladih i za mlade.

Vaš,
Tim za informisanje
Saveza izviđača Srbije

Preuzmite: Programski bilten Saveza izviđača Srbije (pdf)

Kontakt

Savez izviđača Srbije
11050 Beograd
Bulevar umetnosti 27
PF 7
Tel: +381.11.269.51.99
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Izviđači Srbije

Izviđači Srbije su vodeća organizacija mladih i za mlade u Republici Srbiji, koja nudi izazovne programe za devojčice, dečake i mlade uzrasta od 7 do 25 godina starosti u nekoliko hiljada izviđačkih radnih jedinica organizovanih u više od 50 odreda.

Copyright ©2013 Savez izvidjaca Srbije | Bulevar Umetnosti 27 | 11150 Novi Beograd | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  
Developed by: iMedia