OI "Mija Stanimirović" Niš realizuje u Nišu obuku za javni nastup i onlajn aktivizam mladih

četvrtak, 23 mart 2017


mija amblem_100Odred izviđača “Mija Stanimirović” iz Niša u okviru projekta “Niški!Aktivni!Mladi!” raspisuje KONKURS za 20 mladih koji će proći obuku za veštine javnog nastupa i primenu online alata za potrebe promocije aktivnosti organizacija civilnog društva tj. online aktivizam.

Obuka za mlade se realizuje kroz projekat „Niški! Aktivni! Mladi!“ koji OI „Mija Stanimirović“ sprovodi uz podršku Resurs centra „Prokativ Niš“, u okviru programa „Mladi su zakon“ Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije. Mladi uzrasta 15 do 30 godina, članovi izviđačkih odreda iz Niša, ali i drugih omladinskih organizacija ili organizacija za mlade imaće priliku da prođu trodnevnu obuku o servisima i inovativnim online alatima namenjenim mladima za promociju aktivnosti njihovih organizacija, kao i o veštinama javnog nastupa i nastupa u tradicionalnim medjima i promociji aktivizma među mladima.

Nakon održane obuke, učesnici će sprovesti onlajn kampanju na temu zaštite životne sredine, koju će pripremati na samom treningu, ali i nakon njega uz podršku projektnog tima OI “Mija Stanimirović”.

Trenerski tim koji će raditi sa mladima ima za cilj da prenese svoje znanje mladima, koji će nakon ovog treninga kroz online kampanje, ali i gostovanja u tradicionalnim medijima povećati informisanost mladih, pokrenuti ih na aktivizam i društveno angažovanje.

Ko može da se prijavi:

Na konkurs se mogu prijaviti članovi izviđačkih odreda iz Niša, ali i drugi mladi, aktivisti organizacija mladih i za mlade iz Niša, uzrasta od 15 do 30 godina.

Ukoliko imate motivaciju, želju za novim znanjima, ukoliko ste komunikativni, kreativni i spremni na timski rad pozivamo vas da se prijavite.

Kako da se prijavite:

Prijavite se slanjem popunjenog prijavnog formulara do četvrtka 30. marta 2017. godine na mejl:
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. sa naznakom “Prijava za obuku-Niški!Aktivni!Mladi!“.

Odabrane učesnike kontaktiraćemo do ponedeljka 3. aprila 2017. godine.

Obuka će biti organizovana u period od 7 do 9. aprila 2017. godine.

Broj mesta je ograničen, požurite sa prijavama.

Omladinski volonterski projekat “Niški!Aktivni!Mladi!” sprovodi Odred izviđača “Mija Stanimirović” iz Niša uz podršku Resurs centra “Proaktiv” Niš, u okviru programa “Mladi su zakon 2016 - nišavski i pirotski okrug”, finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije.

Formular za prijavu na obuku

Kontakt

Savez izviđača Srbije
11050 Beograd
Bulevar umetnosti 27
PF 7
Tel: +381.11.269.51.99
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Izviđači Srbije

Izviđači Srbije su vodeća organizacija mladih i za mlade u Republici Srbiji, koja nudi izazovne programe za devojčice, dečake i mlade uzrasta od 7 do 25 godina starosti u nekoliko hiljada izviđačkih radnih jedinica organizovanih u više od 50 odreda.

Copyright ©2013 Savez izvidjaca Srbije | Bulevar Umetnosti 27 | 11150 Novi Beograd | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  
Developed by: iMedia