U Nišu održana redovna godišnja Skupština SIGN

petak, 03 mart 2017

nish-gradSavez izviđača grada Niša održao je 27. februara 2017. godine svoju redovnu godišnju sednicu Skupštine. Po dnevnom redu Skupštine SIGN usvojeni su Izveštaj o radu u protekloj godini, Izveštaj o finansijskom poslovanju, Izveštaj Nadzornog odbora, kao i Plan i Program rada za 2017. godinu sa Finansijskim planom.

Članovima Skupštine predstavljena je Zlatna medalja za zasluge Republike Srbije kojom je Savez odlikovan na Dan državnosti. Takođe, delegatima su prezentovani detalji sa prijema delegacije Saveza kod Gradonačelnika Niša.

Sednica Skupštine SIGN održana  je u prostorijama „Deli prostora za kreativno delovanje“, a prisutni delegati bili su predstavnici svih odreda iz sastava Saveza izviđača grada Niša.

sign godisnja_skupstina_foto

Kontakt

Savez izviđača Srbije
11050 Beograd
Bulevar umetnosti 27
PF 7
Tel: +381.11.269.51.99
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Izviđači Srbije

Izviđači Srbije su vodeća organizacija mladih i za mlade u Republici Srbiji, koja nudi izazovne programe za devojčice, dečake i mlade uzrasta od 7 do 25 godina starosti u nekoliko hiljada izviđačkih radnih jedinica organizovanih u više od 50 odreda.

Copyright ©2013 Savez izvidjaca Srbije | Bulevar Umetnosti 27 | 11150 Novi Beograd | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  
Developed by: iMedia