Poletarčeva jelka 2016 Saveza izviđača grada Niša

utorak, 20 decembar 2016

logo jelkaSavez izviđača grada Niša organizuje akcija namenjenu poletarcima i pčelicama "Poletarčeva novogodišnja jelka". Ova tradicionalna aktivnost niškog saveza biće realizovana u Nišu 24.12.2016. u prostorijama osnovne škole Kole Rašić .

Učesnici "Poletarčeve novogodišnje jelke" biće niški odredi izviđača, kao i Odred izviđača "Remizijana" iz Bele Palanke.

Akcija je humanitarnog karaktera, a predzadatak su slatkiši i igračke koje će Savez pokloniti deci koja novogodišnje praznike zbog bolesti provode u Niškom kliničkom centru.

Ova aktivnost tradicionalno je i zabavnog karaktera, jer je želja organizatora da kroz igru i zabavu sa najmlađim članovima Saveza obeleže kraj kalendarske godine.

Elaborat

Kontakt

Savez izviđača Srbije
11050 Beograd
Bulevar umetnosti 27
PF 7
Tel: +381.11.269.51.99
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Izviđači Srbije

Izviđači Srbije su vodeća organizacija mladih i za mlade u Republici Srbiji, koja nudi izazovne programe za devojčice, dečake i mlade uzrasta od 7 do 25 godina starosti u nekoliko hiljada izviđačkih radnih jedinica organizovanih u više od 50 odreda.

Copyright ©2013 Savez izvidjaca Srbije | Bulevar Umetnosti 27 | 11150 Novi Beograd | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  
Developed by: iMedia