Izviđački umetnički festival - IZUM fest - 24. decembra u Velikoj Plani

petak, 09 decembar 2016

Izum TOKENOdred izviđača "10. OKTOBAR" iz Velike Plane u subotu, 24. decembra, organizovaće Izviđački umetnički Festival - IZUM Fest. Cilj je da deci i mladima pruže mogućnost da kvalitetno provedu deo svog slobodnog vremena, a da pri tom prikažu svoje umetničke sklonosti, veštine i umeće.

Sa namerom da ovaj događaj postane tradicionalna aktivnost i zauzme mesto u vašem izviđačkom kalendaru, izviđači Velike Plane pripremili su mnoštvo raznovrsnog sadržaja kojim će probati, kako kažu organizatori, da zadovolje sve vaše potrebe. Želja organizatora je da pruže mogućnost izviđima da učestvujete u jednoj od pažljivo pripremljenih radionica i oprobaju se u stvarima koje možda niste imali prilike da probate.

Elaborat (pdf)

Prijava (doc)

Info plakat (pdf)

Kontakt

Savez izviđača Srbije
11050 Beograd
Bulevar umetnosti 27
PF 7
Tel: +381.11.269.51.99
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Izviđači Srbije

Izviđači Srbije su vodeća organizacija mladih i za mlade u Republici Srbiji, koja nudi izazovne programe za devojčice, dečake i mlade uzrasta od 7 do 25 godina starosti u nekoliko hiljada izviđačkih radnih jedinica organizovanih u više od 50 odreda.

Copyright ©2013 Savez izvidjaca Srbije | Bulevar Umetnosti 27 | 11150 Novi Beograd | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  
Developed by: iMedia