"Voždovi dani" u Nišu održani po 28. put

sreda, 02 novembar 2016

vozdOdred izviđača "Vožd Karađorđe" iz Niša, proteklog vikenda, tačnije u periodu od 28. do 30. oktobra 2016. godine, organizovao je svoju tradicioanlnu aktivnosti, Izviđačke igre "Voždovi dani".

Na ovoj aktivnosti, koja je ove godine održana po 28. put, učestvovalo je 15 odreda, sa ukupno 33 ekipe, raspoređenih u 4 kategorije(mlađi izviđači, mlađe planinke, stariji izviđače i starije planinke).

U okviru "Voždovih dana", organizovana je i takođe tradicionalna Akcija dobrovoljnog davanja krvi, 22. po redu, u toku koje je učestvovalo 19 punoletnih učesnika.

Petak uveče, bio je rezervisan za "Ulicu prijateljstva", tj. mali izviđački sajam gradova, regiona i odreda, a brđanima i brđankama je u subotu uveče, u pauzi drugih aktivnosti, priređeno druženje na Brđanskoj čajanci.

Ceo izveštaj OI "Vožd Karađorđe" sa 28. "Voždovih dana", u kome se nalazi i plasman ekipa, možete pročitati ovde.


Kontakt

Savez izviđača Srbije
11050 Beograd
Bulevar umetnosti 27
PF 7
Tel: +381.11.269.51.99
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Izviđači Srbije

Izviđači Srbije su vodeća organizacija mladih i za mlade u Republici Srbiji, koja nudi izazovne programe za devojčice, dečake i mlade uzrasta od 7 do 25 godina starosti u nekoliko hiljada izviđačkih radnih jedinica organizovanih u više od 50 odreda.

Copyright ©2013 Savez izvidjaca Srbije | Bulevar Umetnosti 27 | 11150 Novi Beograd | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  
Developed by: iMedia