OI "Kralj Petar I" iz Niša proslavio 56 godina uspešnog rada i postojanja

utorak, 01 novembar 2016

kralj petarOdred izviđača "Kralj Petar I" iz Niša, proslavio je u nedelju 30. oktobra 2016. godine, skromnom proslavom, svoj 56. rođendan. Tom prilikom obeležili su i isto toliko godina, tj. 56 godina neprekidnog uspešng rada.

Tokom dana, u dvorištu osnovne škole "Kralj Petar I", održana je i Smotra odreda, dok je u večernjim satima upriličeno druženje za članove Uprave i Štaba odreda, kao i za članove Kluba brđana i brđanki "Garda".

OI "Kralj Petar I" i ove godine je, po 16. put organizovao akciju za poletarce i pčelice "Ljubičice, lepo ti je lice", a po 32. put tradicionalni izviđačko-orijentacioni višeboj "Kup Kralja Petra I". Kroz ovaj odred u proteklih 56 godina, prošlo je nekoliko hiljada dece i mladih.

Ceo izveštaj OI "Kralj Petar I" o proslavi njihovih 56 godina uspešnog rada i postojanja, možete pročitati ovde.

Sa proslave godisnjice odreda

Kontakt

Savez izviđača Srbije
11050 Beograd
Bulevar umetnosti 27
PF 7
Tel: +381.11.269.51.99
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Izviđači Srbije

Izviđači Srbije su vodeća organizacija mladih i za mlade u Republici Srbiji, koja nudi izazovne programe za devojčice, dečake i mlade uzrasta od 7 do 25 godina starosti u nekoliko hiljada izviđačkih radnih jedinica organizovanih u više od 50 odreda.

Copyright ©2013 Savez izvidjaca Srbije | Bulevar Umetnosti 27 | 11150 Novi Beograd | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  
Developed by: iMedia