29. igre izviđača i planinki "Voždovi dani 2017"

vozdOdred izviđača "Vožd Karađorđe" u periodu od 17. do 19. novembra 2017. godine, organizovaće tradicionalnu akciju "Voždovi dani".

Opširnije...

Jubilrane 20. "Jesenje radosti"

Opširnije...Odred izviđača "Josif Pančić" iz Niša organizuje tradicionalnu aktivnost za najmlađe članove, pod nazivom "Jesenje radosti - Liga zaboravljenih igara".

Akcija ce biti održana 23.09. u parku Svetog Save, a prijave traju do 18.septembra.

Opširnije...

Tradicionalne "Hajduk Veljkove igre" i ovog septembra u Zaječaru

djordjeČeta "Škorpija" i Odred izviđača "Đorđe Simeonović" iz Zaječara i ove godine organizuju svoju već tradicionalnu akciju "Hajduk Veljkove igre".

Akcija među izviđačima poznata kao "Škorpijada" održaće se u periodu od 29.9. do 1.10.2017. godine u Zaječaru.

Opširnije...

Akcija "Izviđači pevači" u Velikoj Plani

Odred izviđača "15. maj" iz Velike Plane i ove godine organizuje akciju u kojoj će izviđači svih kategorija prikazati svoje umeće u horskom pevanju.

Organizatori pozivaju sve zainteresovane odrede da uzmu učešće u akciji "Izviđači pevači" šestoj po redu, koja će biti održana 24. septembra 2017. godine.

Opširnije...

23. Oktobarski susreti u Bečeju

ivolola-becejOdred izviđača Ivo Lola Ribar iz Bečeja po 23. put organizuje svoj tradicionalni izviđački višeboj pod nazivom "Oktobarski susreti".

Višeboj će se održati od 29.septembra do 1. oktobra u Bečeju.

Opširnije...

33. Kup Kralja Petra I

kralj petarOdred izviđača "Kralj Petar I" iz Niša organizovaće u periodu od 15 - 17. septembra 2017. godine svoju tradicionalnu akciju Kup Kralja Petra I.

Ova aktivnost namenjena je kategorijama mlađih izviđača i mlađih paninki, izviđača i planinki, kao i kategoriji brđana i brđanki (stariji od 19 godina).

Opširnije...

Kamp na ludaji - Festival izviđačkog filma

Opširnije...Odred izviđača "Proka Sredojev" iz Kikinde u periodu od 22. do 24. septembra 2017. godine, organizovaće u okviru Kampa na ludaji Festival izviđačkog filma.

Učesnici akcije trebalo bi da kao predzadatak snime kratak film u trajanju od 5 minuta, na teme zaštite životne sredine ili bezbednosti u saobraćaju.

Opširnije...

Susreti prijateljstva - Memorijal R.V. Čoče

coceOdred izviđača Ratko Vujović Čoče iz Beograda i ove godine tradicionalno organizuje akciju "Susreti prijateljstva - Memorijal R.V. Čoče". Akcija će se održati u Beogradu, na Košutnjaku u periodu od 8. do 10. septembra 2017. godine. 

Opširnije...

Izviđački višeboj Stari Bor

josif pancicOdred izviđača "Josif Pančić" iz Niša prvi put organizuje izvidjački višeboj pod nazivom "Stari Bor" za mlađe izvidjači i mlađe planinke. Akcija će biti održana 18.08.2017.

Opširnije...

Tradicionalni NOT Đuka 2017 po 47. put u Nišu

djuka-dinic-nisOdred izviđača "Đuka Dinić" iz Niša, organizovaće u periodu od 8. do 10. septembra 2017.godine, svoju tradicionalnu izviđačku akciju NOT ,,ĐUKA 2017", po 47. put.

Takmičenje će se odvijati u dve kategorije, starijih izviđača i planinki i brđana i druga kategorija mlađih izviđača i planinki.

Opširnije...

41. NOT "Prirode smo mi sinovi" u Zaječaru

djordjeOdred izviđača "Đorđe Simeonović" iz Zaječara u periodu od 11. do 13. avgusta 2017. godine, organizovaće svoje tradicionalno noćno-orijentaciono takmičenje "Prirode smo mi sinovi".

Opširnije...

Kontakt

Savez izviđača Srbije
11050 Beograd
Bulevar umetnosti 27
PF 7
Tel: +381.11.269.51.99
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Izviđači Srbije

Izviđači Srbije su vodeća organizacija mladih i za mlade u Republici Srbiji, koja nudi izazovne programe za devojčice, dečake i mlade uzrasta od 7 do 25 godina starosti u nekoliko hiljada izviđačkih radnih jedinica organizovanih u više od 50 odreda.

Copyright ©2013 Savez izvidjaca Srbije | Bulevar Umetnosti 27 | 11150 Novi Beograd | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  
Developed by: iMedia