Novo lice u Sekretarijatu SIS

utorak, 11 jul 2017

sis logoNakon sprovedenog konkursa, Savez izviđača Srbije zaposlio je u Sekretarijatu još jednu osobu. Pored Ivane Andrašević Generalne sekretarke SIS, sekretarijat SIS u narednih 6 meseci činiće i Teodora Despotović na poziciji koordinatorke radne grupe za obrazovanje izviđačkih vođa.

Posao koordinatora radne grupe za obrazovanje izviđičkih vođa u narednom periodu biće da u okviru projekta "OSPOSOBI" organizuje obuke, priprema programski materijal i uputstva potrebna za realizaciju projektnih aktivnosti, priprema program projektnih aktivnosti i priprema samih aktivnosti zajedno sa Radnom grupom, priprema edukativnih materijala u saradnji sa Radnom grupom, praćenje toka realizacije projekta i vrednovanje postignutih rezultata.

Konkurs za koordinatora radne grupe za obrazovanje izviđačkih vođa sproveden je u sklopu projekta "OSPOSOBI - operacionalizacija sistema praktične, održive i standardizovane obuke izviđača" koji Savez izviđača Srbije realizuje uz podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.

Kontakt

Savez izviđača Srbije
11050 Beograd
Bulevar umetnosti 27
PF 7
Tel: +381.11.269.51.99
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Izviđači Srbije

Izviđači Srbije su vodeća organizacija mladih i za mlade u Republici Srbiji, koja nudi izazovne programe za devojčice, dečake i mlade uzrasta od 7 do 25 godina starosti u nekoliko hiljada izviđačkih radnih jedinica organizovanih u više od 50 odreda.

Copyright ©2013 Savez izvidjaca Srbije | Bulevar Umetnosti 27 | 11150 Novi Beograd | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  
Developed by: iMedia