Izviđači pomogli u realizaciji Evropskog prvenstva za juniore i mlađe seniore u kajaku i kanuu

ponedeljak, 26 jun 2017

spustanje zastaveU periodu od 21 do 26.juna 2017. godine na Adi Ciganlji u Beogradu, održano je Prvenstvo Evrope za juniore i malađe seniore u kajaku i kanu sprintu do 23 godine.

Na Prvenstvu učestvovalo je 38 zemalja, a članovi Savez izviđača Srbije doprineli su organizaciji Prvenstva svojim volonterskim angažmanom.

Volonteri su bili članovi Odreda izviđača „Zemun“, OI „Miroslav Mika Antić“ i OI „Sveti Sava“. Njihovo zaduženje bilo je da devet puta podignu zastavu Srbije u toku dodele medalja pobednicima takmičenja, od toga četiri puta na najvišu poziciju.

Osvajačima medalja čestitamo, a svim kajakašima i kanuistima želimo puno uspeha u daljim takmičenjima. Izviđači su imali čast da na zatvaranju šampionata spuste zastavu Evropske kuće kajaka uz intoniranje „Ode radosti“. Ostvarena je lepa saradnja sa Kajakaškim Savezom Srbije koja će se nastaviti i u buduće, pa i na Smotri Saveza izviđača Srbije 2018.godine.

Kontakt

Savez izviđača Srbije
11050 Beograd
Bulevar umetnosti 27
PF 7
Tel: +381.11.269.51.99
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Izviđači Srbije

Izviđači Srbije su vodeća organizacija mladih i za mlade u Republici Srbiji, koja nudi izazovne programe za devojčice, dečake i mlade uzrasta od 7 do 25 godina starosti u nekoliko hiljada izviđačkih radnih jedinica organizovanih u više od 50 odreda.

Copyright ©2013 Savez izvidjaca Srbije | Bulevar Umetnosti 27 | 11150 Novi Beograd | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  
Developed by: iMedia