1. decembar - Dan borbe protiv HIV-a i AIDS-a

četvrtak, 01 decembar 2016

social lila_conferenza.jpg_415368877Širom sveta, danas, 1. decembra različitim aktivnostima i akcijama obeležava Svetski dan borbe protiv HIV-a i AIDS-a.

Danas ujedno počinje i mesec prevencije protiv HIV-a i AIDS-a. Ono ka čemu teže svi koji se bave ovom temo definitivno jeste 0. To znači 0 inficiranih i obolelih, kao i 0 diskriminacije prema obolelima i inficiranima.

Ovogodišnji slogan svetske kampanje u borbi protiv HIV-a i AIDS-a i obeležavanja 1. decembra je "Zaustavljanje HIV infekcije i tuberkuloze je u našim rukama".

S obzirom na to da se izviđačka organizacija bavi i promocijom zdravih i bezbednih stilova života, mi vam donosimo ideje kako možete na sastancima vaših vodova i četa ida obeležite 1. decembar i ceo mesec decembar kao mesec prevencije HIV-a i AIDS-a.

Ideje ćete naći TIPI-ju broj 16 i Izviđačkom magazinu.

Kontakt

Savez izviđača Srbije
11050 Beograd
Bulevar umetnosti 27
PF 7
Tel: +381.11.269.51.99
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Izviđači Srbije

Izviđači Srbije su vodeća organizacija mladih i za mlade u Republici Srbiji, koja nudi izazovne programe za devojčice, dečake i mlade uzrasta od 7 do 25 godina starosti u nekoliko hiljada izviđačkih radnih jedinica organizovanih u više od 50 odreda.

Copyright ©2013 Savez izvidjaca Srbije | Bulevar Umetnosti 27 | 11150 Novi Beograd | Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  
Developed by: iMedia